המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן קמח, קימל ושמן עד להזהבה. להוסיף מלח, פלפל ומים, לערבב ולהביא לרתיחה.
לסנן את המרק שנוצר, ולזרוק את זרעי הקימל.
לערבב חומרי נוקרלך.
להרתיח שוב את המרק ולגרד לתוכו (בפומפייה) את הבצק שנוצר (אפשר להשתמש גם בכפית או בכף).
ממשיכים לבשל עד שהנוקרלך צפים על פני המים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0