המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים כ-5 דקות את הבצל והשום על אש בינונית.
מוסיפים את הקישואים, העדשים והתבלינים ומבשלים עוד 5 דקות. מוסיפים את המים ומרתיחים.
מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית נמוכה.
מגישים עם אטריות או קרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0