המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים לבצל את הקישואים ותפוח האדמה, ומערבבים. מוסיפים את שיני השום והשמיר ומתבלים במרק עוף, במלח ופלפל טחון.
יוצקים מים עד גובה הירקות (לא יותר), ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד שהירקות מתרככים (לתקן את התיבול במידה ויש צורך).
טוחנים את המרק על כל תכולתו. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0