המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם כרפס, בצל ושום.
מתבלים במלח, בהרט, פלפל שחור ומעט שמן, לשים היטב ומניחים בצד.
מכינים קניידלך על פי ההוראות על גבי האריזה, יוצרים כדורים וממלאים כל כדור בתערובת הבשר.
מבשלים במרק עוף כמיטב המסורת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0