בסיר גדול עם שומן אווז מאדים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הגזר, שורש פטרוזיליה וסלרי. מוסיפים את הפפריקה, וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב של כמה דקות נוספות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים (כמות הגריסים שתכניסו למרק תיקבע את מידת הסמיכות שלו בהמשך, לשיקולכם) ומחזירים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הצורך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
בסיר גדול עם שומן אווז מאדים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הגזר, שורש פטרוזיליה וסלרי. מוסיפים את הפפריקה, וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב של כמה דקות נוספות.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים (כמות הגריסים שתכניסו למרק תיקבע את מידת הסמיכות שלו בהמשך, לשיקולכם) ומחזירים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הצורך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0