המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול עם שומן אווז מאדים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הגזר, שורש פטרוזיליה וסלרי. מוסיפים את הפפריקה, וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב של כמה דקות נוספות.
מוסיפים את המרק, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגריסים (כמות הגריסים שתכניסו למרק תיקבע את מידת הסמיכות שלו בהמשך, לשיקולכם) ומחזירים לרתיחה.
מוסיפים את הפטריות, טועמים ומשפרים את התיבול לפי הצורך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0