המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים בקערה קטנה.
מחממים מעט שמן בתחתית סיר ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים פלפל, גזר, שורש סלרי, גבעולי סלרי וכרוב ומטגנים אגב ערבוב שלוש דקות.
מוסיפים את פטריות השמפיניון ומטגנים עוד חמש דקות. בינתיים קוצצים את פטריות הפורצ"ני המושרות (שומרים את נוזלי ההשריה).
מוסיפים את כל שאר המרכיבים לסיר, כולל הפטריות הקצוצות ומי ההשריה. בוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-40 דקות, עד שגריסי הפנינה רכים ותפוחים והמרק עמילני ולא צלול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0