דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק קרופניק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק קרופניק

מרק קרופניק

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב למרק פטריות עמוק ועשיר שמקבל את טעמו העז בזכות פטריות פורצ'יני

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול קצוץ
2 
פלפל אדום אדום וצהוב, אם אפשר קצוצים
2 
גזר קלופים וקצוצים
1 
סלרי קלוף וקצוץ
4  גבעולים
סלרי קצוצים (כולל עלים)
4  שיני
שום קלופות וקצוצות
1  כוס
כרוב קצוץ
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות
2 
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 
בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
1  שקית
פטריות שמפיניון
1  כוס
גריסי פנינה
2  כפות
שמן סויה לטיגון
10  כוסות
מים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים בקערה קטנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מעט שמן בתחתית סיר ומזהיבים את הבצל.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פלפל, גזר, שורש סלרי, גבעולי סלרי וכרוב ומטגנים אגב ערבוב שלוש דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את פטריות השמפיניון ומטגנים עוד חמש דקות. בינתיים קוצצים את פטריות הפורצ"ני המושרות (שומרים את נוזלי ההשריה).
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את כל שאר המרכיבים לסיר, כולל הפטריות הקצוצות ומי ההשריה. בוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    40 דקות
    מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-40 דקות, עד שגריסי הפנינה רכים ותפוחים והמרק עמילני ולא צלול.
מרק קרופניק

שלב 1 מתוך 6

משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים בקערה קטנה.

מרק קרופניק

שלב 2 מתוך 6

מחממים מעט שמן בתחתית סיר ומזהיבים את הבצל.

מרק קרופניק

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים פלפל, גזר, שורש סלרי, גבעולי סלרי וכרוב ומטגנים אגב ערבוב שלוש דקות.

מרק קרופניק

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את פטריות השמפיניון ומטגנים עוד חמש דקות. בינתיים קוצצים את פטריות הפורצ"ני המושרות (שומרים את נוזלי ההשריה).

מרק קרופניק

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את כל שאר המרכיבים לסיר, כולל הפטריות הקצוצות ומי ההשריה. בוחשים היטב. מביאים לרתיחה.

מרק קרופניק

שלב 6 מתוך 6

מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים במשך כ-40 דקות, עד שגריסי הפנינה רכים ותפוחים והמרק עמילני ולא צלול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא ביצים
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים