חותכים את ראשי האספרגוס וקוצצים את הגבעולים (לא משתמשים ברבע התחתון של הגבעול).
שלב 2
0 דקות
חולטים את ראשי האספרגוס במי מלח רותחים במשך דקה, ומסננים.
שלב 3
0 דקות
מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, הסלרי, וגבעולי האספרגוס הקצוצים. מטגנים תוך ערבוב כחמש דקות עד שהבצל רך. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 4
20 דקות
מכבים את האש, מוסיפים את המרק ומערבבים למרקם אחיד. מדליקים שוב את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את ראשי האספרגוס ומבשלים חמש דקות נוספות.
שלב 6
0 דקות
טוחנים בתוך הסיר בבלנדר מוט או מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה.
שלב 7
0 דקות
מחזירים לסיר.
שלב 8
0 דקות
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. בוחשים תוך חימום על אש קטנה, עד שהמרק חם מאוד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
חותכים את ראשי האספרגוס וקוצצים את הגבעולים (לא משתמשים ברבע התחתון של הגבעול).
שלב 2
מתוך
8
חולטים את ראשי האספרגוס במי מלח רותחים במשך דקה, ומסננים.
שלב 3
מתוך
8
מחממים את החמאה בסיר גדול, מוסיפים את הבצל, הסלרי, וגבעולי האספרגוס הקצוצים. מטגנים תוך ערבוב כחמש דקות עד שהבצל רך. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
8
מכבים את האש, מוסיפים את המרק ומערבבים למרקם אחיד. מדליקים שוב את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את ראשי האספרגוס ומבשלים חמש דקות נוספות.
שלב 6
מתוך
8
טוחנים בתוך הסיר בבלנדר מוט או מעבירים את התערובת לבלנדר ומעבדים לתערובת חלקה.
שלב 7
מתוך
8
מחזירים לסיר.
שלב 8
מתוך
8
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. בוחשים תוך חימום על אש קטנה, עד שהמרק חם מאוד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0