המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הארטישוק הירושלמי, תפוח האדמה והבצל וחותכים גס.
מאדים בחמאה במשך 10 דקות. ניתן להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את המים ומבשלים 45 דקות.
מסננים את התערובת, ואת התוכן מעבדים בבלנדר. מחזירים לסיר ומבשלים כ- 10 דקות.
מוסיפים את מרק התיבול, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן. לפני ההגשה מוסיפים לעידון המרק את המרגרינה או החמאה שנותרה עם שמנת. טורפים בעזרת מטרפה ומפזרים על המרק כוסברה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0