המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים חמאה בסיר, מוסיפים ירקות, מכסים ומבשלים בחום נמוך עד שיתרככו.
מוסיפים צרור עשבי תיבול ו-1.5 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על סף רתיחה 30 דקות.
מוצאים וזורקים את צרור עשבי התיבול.
מעבירים מרק במנות אל בלנדר או מעבד מזון וטורפים אותו למחית.
מחזירים את המחית דרך מסננת לסיר נקי ומבשלים בחום נמוך 10 דקות.
מוסיפים שמנת ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם מאד עם פטרוזיליה בזוקה מלמעלה (אפשר גם עלי תמכה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ולצדן לחם בעל קרום פריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0