משרים את השעועית במים למשך לילה, ואת העדשים לשעתיים. מסננים.
שלב 2
0 דקות
מחממים בסיר גדול את שמן הזית מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והעגבניות. מכסים ומאדים על להבה קטנה במשך 10 דק'.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את השעועית והעדשים, מתבלים בפלפל ובשני סוגי הפפריקה ומערבבים. מוסיפים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 180 דקות.
שלב 4
0 דקות
ממליחים ומבשלים 10 דק'. בעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק למרקם חלק ואחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
0 דקות
מגישים בעיטור נענע מיובשת מפוררת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
משרים את השעועית במים למשך לילה, ואת העדשים לשעתיים. מסננים.
שלב 2
מתוך
5
מחממים בסיר גדול את שמן הזית מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והעגבניות. מכסים ומאדים על להבה קטנה במשך 10 דק'.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את השעועית והעדשים, מתבלים בפלפל ובשני סוגי הפפריקה ומערבבים. מוסיפים את המרק הצח ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 180 דקות.
שלב 4
מתוך
5
ממליחים ומבשלים 10 דק'. בעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק למרקם חלק ואחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 5
מתוך
5
מגישים בעיטור נענע מיובשת מפוררת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0