המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים בסיר כבד וגדול את השמן, מוסיפים את העצמות ומשחימים.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק.
מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה ביותר כ-3 שעות. טועמים ומשפרים טעמים אם יש צורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0