המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את העצמות בתבנית אפייה ששומנה קלות ואופים אותן בתנור במשך 45 דקות עד שהן שחומות.
מוציאים את העצמות ומניחים בסיר מרק. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף שנוצר.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד תפוחי אדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על סף רתיחה במשך 6 עד 8 שעות.
חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0