המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאדות בצל במעט שמן. להוסיף את החומוס ואת השעועית.
להוסיף את העדשים, עלי הבצל והכרפס הקצוצים ותבלינים. ניתן להוסיף גם אבקת מרק עוף לפי הטעם.
לכסות במים.
לבשל על אש בינונית.
כעשר דקות דק' לפני הכיבוי, להוסיף חופן גדושה איטריות רחבות.
בנפרד - לטגן הרבה בצל ושום.
למזוג את המרק לקערית ולפזר מעל כל מנה בצל ושום מטוגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0