המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מערבבים את השומר, הכרישה והבצל. מוסיפים מים כדי כיסוי בלבד, מתבלים במלח ובפלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות - עד שהשומר רך מאוד.
טוחנים את הירקות עם הנוזלים שבהם בושלו, ומקררים במקרר.
מרתיחים על אש קטנה את הפסטיס. מציתים בגפרור וממשיכים בהרתחה עד שהאש דועכת.
מערבבים את הפסטיס עם היוגורט ומוסיפים לתערובת השומר. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0