המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את השמן ורסק העגבניות, מוסיפים פפריקה חריפה ומתוקה, סוכר, מלח ופלפל, מערבבים טוב טוב ופותחים את התבלינים.
מוסיפים את השום ומטגנים. מי שאוהב חריף יכול בשלב הזה להוסיף פלפל ירוק פרוס.
מוסיפים מעט (שלוק) מים רותחים כדי שלא יישרף.
מוסיפים עגבנייה, מבשלים כמה דקות ומוסיפים את המים הרותחים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה 15 דקות.
טועמים ואם צריך מוסיפים מלח. מוסיפים את הפסטה ומבשלים 10 דקות נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0