המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרק: מטגנים את השוקיים מעט ומוסיפים חומוס, בצל ומים ליצירת המרק.
לבשל את השוקיים עם החומוס בערך שעה עד שהחומוס מבושל, להוסיף את התבלינים במידה הרצויה.
להכנת השפטה: לערבב בשר טחון עם בורגול ותבלינים. להכניס למעבד מזון ולתת להם טחינה קלה עד שהבשר והבורגול מתאחדים.
להעביר לקערה, להכניס את הבצלים והפטרוזיליה ולטחון. להוסיף לתערובת הבשר ולערבב היטב.
ליצור כופתאות בגודל של כדור טניס (יחסית כופתאות גדולות) ולזרוק למרק (כמובן לאחר שהעוף והחומס בשלים, לבשל על אש בינונית עוד כ-30 דק'.
מגישים לכל סועד מרק עם חומוס ו-2 כפותאות (שפטות)
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0