המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את קוביות הבשר בשמן זית, עד להשחמה.
מוציאים את הבשר מהסיר, ובאותו שמן מטגנים את הבצל והשום.
מוסיפים את התבלינים, השעועית, עצמות המח, רסק עגבניות, ומערבבים.
מוסיפים את קוביות הבשר המטוגנות, יוצקים מים כ- 5 ס"מ מעל הבשר, ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-180 דקות על להבה נמוכה עד שהבשר רך והמרק מסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0