המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר רחב את הבצל ו-6 שיני שום הקלופים.
מקמחים את הבשר בקמח מכל צדדיו, מוסיפים לסיר ומערבבים.
מוסיפים את יתרת המרכיבים, פרט לירק, ויוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר. מרתיחים.
מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל שעתיים, עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה קצוצות, לאחר שעה וחצי של בישול.
טועמים ומתקנים טעמים. בתיאבון!
ניתן להמיר את הנוזלים בציר בקר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0