המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים (בסיר לחץ) את הבצל והשום, עד להזהבה.
מוסיפים את נתח הבשר וממשיכים לטגן עד לסגירתו.
מערבבים בקערה את העגבניות הרסק והתבלינים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את השעועית שהושרתה ללילה.
יוצקים מים לסיר עד ל-3/4 מגובהו ומבשלים כ-60 דקות.
להגשה: מומלץ - להניח בצלחת עמוקה מעט כוסברה קצוצה ומעט פלפל ירוק חריף קצוץ ומעל לצקת את המרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0