המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משחימים את הבצל בשמן. מוסיפים גזר ותפוחי אדמה ומאדים.
מוסיפים את הקמח ליצירת רביכה עם מעט נוזלים (מים או ציר).
מוסיפים את השעועית ואת הקבנוס ומערבבים.
מוסיפים לסיר 5 ליטר מים או ציר עוף/ירקות (אם מוסיפים מים יש להוסיף כף אבקת מרק) ומביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך כל המרכיבים.
מתקנים תיבול ומוסיפים מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0