המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את השעועית למשך הלילה.
קולפים וחותכים לקוביות את כל הירקות.
מסננים את השעועית, מניחים בסיר בתוספת מים ומביאים לרתיחה, שופכים את המים ומסננים ומוסיפים שוב מים רותחים וממשיכים לבשל, עד שהשעועית כמעט רכה.
בסיר גדול אחר מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות הקבנוס עד להשחמה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים יחד להזהבה.
מוסיפים את שאר הירקות, מתבלים במלח ופלפל, עלי דפנה ואורגנו, מערבבים ומוסיפים לירקות את השעועית המבושלת ואת המים בהם בושלו.
מוסיפים את הפתיתים ומבשלים כ-15 דקות.
מוסיפים את אבקת מרק עגבניות ורסק עגבניות ומבשלים עוד 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0