המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את השעועית ללילה.
לרסק את כל הירקות בבלנדר, ללא עלי הדפנה.
לחמם את השמן ולהוסיף את הירקות המרוסקים.
לטגן מס' דקות ולהוסיף את השעועית ואת עלי הדפנה.
להוסיף את המים ולבשל בלהבה קטנה עד קבלת שעועית רכה.
להוסיף את אבקת המרק, מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
לבשל עוד כ-15 דקות. להגיש חם רצוי ביום חורפי קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0