המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להשרות את השעועית ללילה.
לרסק את כל הירקות בבלנדר, ללא עלי הדפנה.
לחמם את השמן ולהוסיף את הירקות המרוסקים.
לטגן מס' דקות ולהוסיף את השעועית ואת עלי הדפנה.
להוסיף את המים ולבשל בלהבה קטנה עד קבלת שעועית רכה.
להוסיף את אבקת המרק, מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
לבשל עוד כ-15 דקות. להגיש חם רצוי ביום חורפי קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0