המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית ללילה.
מכניסים לבלנדר את כל הירקות, חוץ מעלי הדפנה, ומרסקים.
מחממים את השמן, ומוסיפים את הירקות המרוסקים. מביאים לרתיחה. לאחר מכן, מוסיפים את השעועית ועלי הדפנה.
מוסיפים את המים.
מבשלים על להבה קטנה, עד לקבלת שעועית רכה.
מוסיפים את אבקת המרק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מבשלים עוד 15 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0