המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את השעועית ללילה.
מכניסים לבלנדר את כל הירקות, חוץ מעלי הדפנה, ומרסקים.
מחממים את השמן, ומוסיפים את הירקות המרוסקים. מביאים לרתיחה. לאחר מכן, מוסיפים את השעועית ועלי הדפנה.
מוסיפים את המים.
מבשלים על להבה קטנה, עד לקבלת שעועית רכה.
מוסיפים את אבקת המרק, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מבשלים עוד 15 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0