המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית הלבנה לילה קודם.
לאחר ההשריה להעביר לסיר לחץ את השעועית, סלק עלים חתוך וכחמש שיני שום לא קלופים רק שטופים.
להוסיף 4-5 כפות שמן, רסק עגבניות ותבלינים.
לכסות במים.
להניח על להבה גדולה עד רתיחה ולאחר מכן להנמיך לעוד 15 דקות.
אם השעועית עדין קשה מעט לאחר פתיחת הסיר, יש לתת לזה עוד 5 דקות בישול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0