המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד הזהבה.
מוסיפים את תכולת קופסת השעועית, היין, המים, הרסק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד למיזוג הטעמים. *ניתן להמיר את אבקת המרק במלח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שתתרכך. אם חסרים נוזלים מוסיפים מים רותחים.
כשהמרק כמעט מוכן מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה.
טועמים ומשפרים טעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0