מוסיפים את תכולת קופסת השעועית, היין, המים, הרסק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד למיזוג הטעמים.
*ניתן להמיר את אבקת המרק במלח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שתתרכך. אם חסרים נוזלים מוסיפים מים רותחים.
שלב 4
0 דקות
כשהמרק כמעט מוכן מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה.
שלב 5
0 דקות
טועמים ומשפרים טעם.
שלב 1
מתוך
5
מטגנים את הבצל והשום בשמן עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את תכולת קופסת השעועית, היין, המים, הרסק ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים עד למיזוג הטעמים.
*ניתן להמיר את אבקת המרק במלח, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שתתרכך. אם חסרים נוזלים מוסיפים מים רותחים.
שלב 4
מתוך
5
כשהמרק כמעט מוכן מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה.
שלב 5
מתוך
5
טועמים ומשפרים טעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0