המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בשמן חם עד שיזהיבו.
מוסיפים את הגזר ומטגנים כמה דקות.
מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים ומטגנים עד שישחימו קצת.
מוסיפים את השעועית, רסק, אבקת המרק\מלח, תבלינים ומערבבים היטב.
מכסים את הכל בשני ליטר מים רותחים (10 כוסות), בוחשים היטב, מנמיכים להבה ומבשלים עד שהבשר והשעועית מתרככים. אם צריך, מוסיפים מים רותחים. המרק צריך להסמיך.
סוגרים להבה, מפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה, מחכים מעט ומגישים. בתיאבון! ניתן להמיר את הפלפל החריף בחצי כפית פפריקה חריפה ואת הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0