המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בתוך סיר גדול יש להניח את קוביות בשר הבקר, לכסות עם מים ולבשל עד לריכוך.
להוסיף את השעועית ולהמשיך בבישול, על אש בינונית.
כשהמים מבעבעים יש להוסיף את שיני השום.
במחבת עם כף שמן יש לטגן את הירקות עד להזהבה קלה, לשלב את מרכיבי התיבול ולערבב.
להוסיף את הירקות לסיר המבעבע ולהמשיך לבשל עוד כ-30 דקות .
לפני סוף בישול המרק כשהבשר רך והשעועית מבושלת, יש להוסיף את הפטרוזיליה.
לבשל כ-10 דקות נוספות ולהוריד מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1