המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית לילה שלם במים, מבשלים את השעועית במים עד לריכוך (אפשר בסיר לחץ).
מטגנים מעט את הבצל, גזר, סלרי והעצמות.
מוסיפים תבלינים ורסק עגבניות, ומערבבים כ-2 דקות.
מוסיפים כ-3 ליטר מים ומרתיחים. מוסיפים את השעועית המבושלת.
מבשלים על אש קטנה בערך 60 דקות. להגשה: מפזרים מעל פיצוחי חמנייה או אורגנו יבש, ומגישים עם לחם לבן טרי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0