המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים ושוטפים את השעועית.
מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל.
מחממים סיר גדול, ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבשר ומח העצם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ-7 דקות.
מוסיפים כף שמן, ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה, מוסיפים 2 כפות אבקת תיבול מרק עוף למרק, ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
מוסיפים שעועית, רסק עגבניות ואת הבשר שצרבנו.
מוסיפים שימורי עגבניות, ומכסים במים.
מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מתבלים ומבשלים כשעתיים עד שהשעועית רכה. בתיאבון!
ניתן להמיר את בשר השפונדרה בבשר כתף או צלעות באותה הכמות וחתוך באותו האופן ואת השעועית ב-3 כוסות שעועית מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 11