מחממים סיר גדול, ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבשר ומח העצם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ-7 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים כף שמן, ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה, מוסיפים 2 כפות אבקת תיבול מרק עוף למרק, ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים שעועית, רסק עגבניות ואת הבשר שצרבנו.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים שימורי עגבניות, ומכסים במים.
שלב 7
120 דקות
מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מתבלים ומבשלים כשעתיים עד שהשעועית רכה.
בתיאבון!
שלב 8
1 דקות
ניתן להמיר את בשר השפונדרה בבשר כתף או צלעות באותה הכמות וחתוך באותו האופן ואת השעועית ב-3 כוסות שעועית מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מסננים ושוטפים את השעועית.
שלב 2
מתוך
8
מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
8
מחממים סיר גדול, ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבשר ומח העצם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ-7 דקות.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים כף שמן, ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה, מוסיפים 2 כפות אבקת תיבול מרק עוף למרק, ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים שעועית, רסק עגבניות ואת הבשר שצרבנו.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים שימורי עגבניות, ומכסים במים.
שלב 7
מתוך
8
מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מתבלים ומבשלים כשעתיים עד שהשעועית רכה.
בתיאבון!
שלב 8
מתוך
8
ניתן להמיר את בשר השפונדרה בבשר כתף או צלעות באותה הכמות וחתוך באותו האופן ואת השעועית ב-3 כוסות שעועית מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
11
מ
מוטי
הי האם אפשר להמיר בשעועית לבנה קפואה ומופשרת?
ח
חנה
הבשר מתבשל בשעתיים?
ח
חיה
כן
פ
פנינה
אהבתי
ר
רחל הרץ
הייתי מוסיפה כפית כמון למתכון ועוד 4 שיני שום כתושים בסוף הבישול .
א
אנה
אהבתי מאוד🤤
א
אורנה
מה אפשר להוסיף במקום 400 גרם שימורי עגבניות שלמות?
הערות 11