המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את השעועית לכמה שעות, או לילה.
פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים בסיר עם מעט שמן, מוסיפים את השעועית.
פורסים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם לסיר.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, מדללים את רסק העגבניות בכוס מים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את המים ומבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה.
מורידים את האש וממשיכים לבשל כ-45-60 דקות, טועמים ואם צריך מוסיפים תיבול (ניתן להוסיף למרק קוביות של בשר).
חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את עלי הסלרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0