המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את הבשר והעצמות, יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לאתיחה. תוך כדי רתיחה מקפים (מוציאים בעזרת כף) את השומנים והלכלוך עד שהמים צלולים.
טוחנים את הכוסברה העגבניות והשום בבלנדר ומעבירים לסיר שבו מתבשל הבשר.1.. חותכים חריצים בבצל ומוסיפים לסיר. מבשלים חצי שעה.
מוסיפים את הכרשה, הגזרים, הכורכום והחוואייג' ומרתיחים עד שהבשר מתרכך.
מכניסים את תפ"א, אבקת מרק והמלח. מבשלים שעה נוספת ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0