מוסיפים מעט מים רתוחים בגובה 2 ס"מ בערך מגבירים להבה ומכסים את הסיר למשך 4 דקות.
שלב 4
0 דקות
לאחר מכן מנמיכים להבה ומוסיפים את יתרת המים הרתוחים.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים כף מרק עוף מלח ואת תפוחי האדמה חתוכים לחצאים במידה והם גדולים (אם הם קטנים משאירים בשלמותם). מוסיפים את הכוסברה והשום.
שלב 6
0 דקות
מבשלים באש נמוכה וסוגרים מכסה עד שהעוף ותפוחי האדמה מבושלים.
שלב 7
0 דקות
לקראת סיום הבישול מכינים רביכה: מערבבין 2 כפות קמח וכוס מים ברז עד תערובת ללא גושים, מוסיפים את הרביכה למרק. בוחשים היטב כדי שלא ייווצרו גושים במרק.
שלב 8
10 דקות
מכסים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
שלב 9
0 דקות
יוצקים 2 כוסות מים רתוחים, מוסיפים בהדרגה את הסולת תוך כדי בחישה על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך בחישה על להבה נמוכה עד קבלת מרק אחיד וסמיך.
שלב 1
מתוך
9
מטגנים בשמן את הבצל עד שקיפות.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את שוקי העוף ובוזקים חוויג' בכמות נדיבה.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים מעט מים רתוחים בגובה 2 ס"מ בערך מגבירים להבה ומכסים את הסיר למשך 4 דקות.
שלב 4
מתוך
9
לאחר מכן מנמיכים להבה ומוסיפים את יתרת המים הרתוחים.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים כף מרק עוף מלח ואת תפוחי האדמה חתוכים לחצאים במידה והם גדולים (אם הם קטנים משאירים בשלמותם). מוסיפים את הכוסברה והשום.
שלב 6
מתוך
9
מבשלים באש נמוכה וסוגרים מכסה עד שהעוף ותפוחי האדמה מבושלים.
שלב 7
מתוך
9
לקראת סיום הבישול מכינים רביכה: מערבבין 2 כפות קמח וכוס מים ברז עד תערובת ללא גושים, מוסיפים את הרביכה למרק. בוחשים היטב כדי שלא ייווצרו גושים במרק.
שלב 8
מתוך
9
מכסים ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
שלב 9
מתוך
9
יוצקים 2 כוסות מים רתוחים, מוסיפים בהדרגה את הסולת תוך כדי בחישה על מנת שלא יווצרו גושים. מוסיפים את הקמח וממשיכים לבשל תוך בחישה על להבה נמוכה עד קבלת מרק אחיד וסמיך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0