המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מאדים בשמן (או במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) את הבצל והגזר עד שמתקבל צבע כתום בהיר.
מוסיפים קמח ומערבבים.
מוסיפים את התירס עם הנוזלים יחד עם מים, מרק עוף, רוטב סויה ותבלינים ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-10 דקות .
מוסיפים את הביצה הטרופה בהדרגה ותוך כדי ערבוב (לא חובה) ומבשלים עוד 10 דקות .
להוריד מהאש ולהוסיף פטרוזיליה (לא חובה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0