יש לטגן את הבצל במעט שמן וקצת חמאה עד לשקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד שתיים-שלוש דקות עד שקיפות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את קופסת התירס (ללא הנוזלים-לזכור! יש לשמור אותם). מטגנים את התירס קצת עם הבצל והשום. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת מרק עוף ואת אבקת מרק התירס. יוצקים 4 כוסות מים ואת המיץ של קופסת התירס ומביאים לרתיחה.
שלב 3
20 דקות
מבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מוסיפים את הסויה ואת רוטב ההוי-סין ומבשלים עוד חמש דקות.
שלב 4
0 דקות
טורפים את הביצים, מעלים את האש של המרק לגבוהה ומוסיפים את הביצים תוך ערבוב המרק עד שנוצרים מעין פתיתי ביצה במרק.
שלב 5
0 דקות
יוצקים למרקיות ומפזרים מעל מעט בצל ירוק.
שלב 1
מתוך
5
יש לטגן את הבצל במעט שמן וקצת חמאה עד לשקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד שתיים-שלוש דקות עד שקיפות.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את קופסת התירס (ללא הנוזלים-לזכור! יש לשמור אותם). מטגנים את התירס קצת עם הבצל והשום. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת מרק עוף ואת אבקת מרק התירס. יוצקים 4 כוסות מים ואת המיץ של קופסת התירס ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מבשלים על אש קטנה במשך 20 דקות. מוסיפים את הסויה ואת רוטב ההוי-סין ומבשלים עוד חמש דקות.
שלב 4
מתוך
5
טורפים את הביצים, מעלים את האש של המרק לגבוהה ומוסיפים את הביצים תוך ערבוב המרק עד שנוצרים מעין פתיתי ביצה במרק.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים למרקיות ומפזרים מעל מעט בצל ירוק.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0