המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מביאים לרתיחה את המרק הצח/עוף.
בקערית נפרדת מערבבים את מים עם קורנפלור, ומוסיפים למרק תוך כדי בחישה מתמדת.
בקערית נפרדת טורפים את הביצה. יוצקים את הביצה הטרופה למסננת מעל סיר המרק תוך כדי בחישה לקבלת נטיפים.
מוסיפים את גרגרי התירס, המלח והפלפל.
יוצקים לקעריות הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0