המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה ושמן בסיר, ומאדים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל, כ-שבע דקות.
מוסיפים בהדרגה שתי כפות קמח ומערבבים היטב.
מוסיפים ציר העוף (או מים ואבקת מרק עוף של אסם), תירס, למון גראס, וסוחטים קצת מיץ לימון.
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה כחצי שעה.
מוציאים את גבעולי הלמון גראס, מוסיפים חלב (או מיכל קרם קוקוס) וממשיכים לבשל עוד חמש דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0