המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים חמאה ושמן בסיר ומאדים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל כ-7 דקות.
מוסיפים בהדרגה שתי כפות קמח ומערבבים היטב.
מערבבים 6 כוסות מים עם אבקת מרק ומוסיפים לסיר. מוסיפים את התירס, למון גראס וסוחטים קצת מיץ לימון.
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה כ-30 דקות.
מוציאים את גבעולי הלמון גראס, מוסיפים את מיכל חלב הקוקוס/החלב וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
להגשה מומלץ לפזר עירית קצוצה או ג'ינג'ר כבוש. ניתן להמיר את הג'ינג'ר הטרי בשתי קוביות ג'ינג'ר קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0