ממיסים חמאה ושמן בסיר ומאדים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל כ-7 דקות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים בהדרגה שתי כפות קמח ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מערבבים 6 כוסות מים עם אבקת מרק ומוסיפים לסיר. מוסיפים את התירס, למון גראס וסוחטים קצת מיץ לימון.
שלב 4
30 דקות
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה כ-30 דקות.
שלב 5
5 דקות
מוציאים את גבעולי הלמון גראס, מוסיפים את מיכל חלב הקוקוס/החלב וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
שלב 6
1 דקות
להגשה מומלץ לפזר עירית קצוצה או ג'ינג'ר כבוש.
ניתן להמיר את הג'ינג'ר הטרי בשתי קוביות ג'ינג'ר קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
ממיסים חמאה ושמן בסיר ומאדים את הבצל, שום, ג'ינג'ר ופלפל כ-7 דקות.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים בהדרגה שתי כפות קמח ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
6
מערבבים 6 כוסות מים עם אבקת מרק ומוסיפים לסיר. מוסיפים את התירס, למון גראס וסוחטים קצת מיץ לימון.
שלב 4
מתוך
6
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה כ-30 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מוציאים את גבעולי הלמון גראס, מוסיפים את מיכל חלב הקוקוס/החלב וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
שלב 6
מתוך
6
להגשה מומלץ לפזר עירית קצוצה או ג'ינג'ר כבוש.
ניתן להמיר את הג'ינג'ר הטרי בשתי קוביות ג'ינג'ר קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0