המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשמן סיר בתרסיס ולאדות את השום כשלוש דקות. להוסיף תפוחי אדמה, כרישה ועלי דפנה. לאדות כשתי דקות.
להוסיף את הנוזלים ולבשל על אש קטנה כ-25 דקות.
להרחיק את עלי הדפנה ולרסק את תכולת סיר המרק תוך כדי הוספת החלב. לחמם מעט לאחר הערבול.
להגיש עם עירית קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0