המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר כבד ורחב ומטגנים את הכרישה, הבצל והסלרי כ- 20 דקות, עד שהם רכים אך לא משחימים.
מוסיפים את זרעי הכוסברה, מערבבים ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את השום והציר (ניתן להמיר את ציר הירקות בציר מרק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומבשלים כ-30 דקות.
מעבירים את תכולת הסיר בכמה מחזורים לבלנדר וממחים למרק קרם חלק. מחזירים לסיר ומתבלים.
מחממים את יתרת השמן זית ומטגנים את השאלוט עד שהם צהובים ופריכים מעט.
מעבירים את המרק לצלחות הגשה. מפזרים מעט שאלוט בכל מנה ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0