המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר שמן זית, מכניסים את הירקות הקצוצים והעצמות, ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות .
מוסיפים לסיר את העדשים, את המרק, הפלפל והפפריקה (לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מרתיחים, מוציאים את הקצף ומבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות .
מוסיפים מלח ותרד ומערבבים.
מבשלים כ-20 דקות נוספות, טועמים ומשפרים תיבול.
מגישים עם זילוף שמן זית מעל כל קערת מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0