המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל.
מגררים את הגזר ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את השום.
מוסיפים את התרד (ניתן להמיר את התרד הטרי בתרד קפוא, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים 7 כוסות מים. מביאים לרתיחה.
מוסיפים מלח פלפל, אבקת מרק ואת היין.
מבשלים 45 דקות .
מעבירים במעבד המזון עד קבלת מרק בסמיכות הרצויה.
טועמים ומתקנים את התיבול ,אם צריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0