המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
נועצים את המרשמלו על השיפודים.
ממיסים בסיר קטן או במיקרוגל את שני סוגי השוקולד עם החמאה.
מוסיפים מרשמלו קרועים בידיים ומערבבים.
טובלים את השיפוד ברוטב ומגלגלים בציפוי לפי הטעם האהוב.
מעבירים להקפאה לכ- 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0