מחממים את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סמיך.(ניתן להכין את הסירופ מראש).
שלב 3
0 דקות
טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים. מוסיפים פירורי לחם, סוכר, קינמון וברנדי ומעבדים לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
מורחים בחמאה את דפי הפילו וחתוכים לרצועות ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ. מניחים בקצה כף ממלית האגוזים ומקפלים למשולש. מורחים את קצה הבצק בחמאה ומהדקים למשולש. מברישים בחמאה ומקפלים שוב למשולש עד שנוצר משולש אחד מרצועה אחת של בצק.
שלב 5
15 דקות
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הסירופ הקר על משולשי הבצק החמים ומניחים לו להיספג לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סמיך.(ניתן להכין את הסירופ מראש).
שלב 3
מתוך
6
טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים. מוסיפים פירורי לחם, סוכר, קינמון וברנדי ומעבדים לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
6
מורחים בחמאה את דפי הפילו וחתוכים לרצועות ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ. מניחים בקצה כף ממלית האגוזים ומקפלים למשולש. מורחים את קצה הבצק בחמאה ומהדקים למשולש. מברישים בחמאה ומקפלים שוב למשולש עד שנוצר משולש אחד מרצועה אחת של בצק.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים את הסירופ הקר על משולשי הבצק החמים ומניחים לו להיספג לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0