המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה, מוסיפים אינסטנט פודינג, חלב ושמנת.
מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
מוסיפים כפית קקאו ואת ליקר השוקולד, מערבבים ומסירים מהאש.
מניחים בתחתית כל ספל שני מטבעות שוקולד.
מוזגים את הנוזל הסמיך והחם על המטבעות.
מקשטים בקצפת וזרים מעליה מעט אבקת קקאו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0