המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ללוש את החומרים לבצק אחיד. לתת לו לנוח כחצי שעה ושוב ללוש, ואז לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר לשעתיים.
להוציא את הבצק ולחלק אותו ל-12 עיגולים שווים. אני מורח שמן זית על כל עיגול ומניח בצד לעוד שעה, מכוסה במגבת.
לשטח את הבצק על השיש ולמתוח לצדדים, להשתדל שלא יקרע (אבל לא נורא אם יש חורים). למרוח מרגרינה שהומסה במיקרו או רכה מאוד.
לקפל אחד על השני שיווצרו שלוש שכבות ולגלגל ולהניח בסיר הקובנה/ג'חנון, 4 חתיכות למטה ומעליהן שוב 4, ושוב 4 שתי וערב, מעל לשים את העטיפה של המרגרינה ולכסות.
לאפות כל הלילה בחום של 100 מעלות על רשת במדף התחתון בתנור. להגיש עם ביצים חומות, עגבניה וסחוג. בתיאבון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0