שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
שלב 2
20 דקות
בסיר, מביאים את המים הקרים והאורז לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה. מבשלים במשך 20 דקות.
שלב 3
20 דקות
מורידים מהאש, ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
בינתיים, מערבבים היטב את החומץ עם הסוכר והמלח.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את האורז לקערה, ויוצקים אליו טיפין-טיפין את תערובת החומץ, תוך כדי ערבוב בידיים רטובות.
שלב 6
0 דקות
עוטפים את מחצלת הסושי בניילון נצמד, למניעת הידבקות האורז אליה, ומתחילים להרכיב את הסושי: מניחים אצת נורי על המחצלת (הצד המחוספס למעלה), ומרפדים אותה בשכבת אורז. מקפידים להשאיר שוליים של 2 ס"מ מלמעלה ומלמטה. בחלק שקרוב אלינו מניחים רצועות ירקות. מרטיבים את השוליים, ומגלגלים את המחצלת תוך הידוק.
שלב 7
0 דקות
מתקבלת רולדה של סושי - חתוכים לפרוסות, ומגישים עם סויה וג'ינג'ר כבוש.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
שוטפים היטב את האורז במים, עד שהמים יוצאים נקיים לגמרי.
שלב 2
מתוך
7
בסיר, מביאים את המים הקרים והאורז לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה. מבשלים במשך 20 דקות.
שלב 3
מתוך
7
מורידים מהאש, ומשאירים את המכסה סגור ל-20 דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים, מערבבים היטב את החומץ עם הסוכר והמלח.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את האורז לקערה, ויוצקים אליו טיפין-טיפין את תערובת החומץ, תוך כדי ערבוב בידיים רטובות.
שלב 6
מתוך
7
עוטפים את מחצלת הסושי בניילון נצמד, למניעת הידבקות האורז אליה, ומתחילים להרכיב את הסושי: מניחים אצת נורי על המחצלת (הצד המחוספס למעלה), ומרפדים אותה בשכבת אורז. מקפידים להשאיר שוליים של 2 ס"מ מלמעלה ומלמטה. בחלק שקרוב אלינו מניחים רצועות ירקות. מרטיבים את השוליים, ומגלגלים את המחצלת תוך הידוק.
שלב 7
מתוך
7
מתקבלת רולדה של סושי - חתוכים לפרוסות, ומגישים עם סויה וג'ינג'ר כבוש.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0