המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
ממיסים 25 גרם חמאה במחבת כבדה ורחבה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים את הקינמון ותמצית הווניל ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומערבבים.
מבשלים על להבה בינונית כ-8 דקות, תוך ערבוב עדין מדי פעם.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ממרח הלוטוס, ומבשלים תוך ערבוב עדין עוד כדקה.
מסירים מהכיריים.
הקראמבל: טוחנים במעבד המזון את העוגיות. מוסיפים את החמאה והשקדים ומערבבים בעדינות.
מחלקים את התפוחים בין הקעריות. מניחים בכל קערה 2 כפות מתערובת הפירורים.
אופים כ-15 דקות.
מגישים חם, מומלץ לצד גלידת וניל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0