המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל וכשהוא זהוב להוסיף את הצנוברים והבשר, לערבב ביטב ולהוסיף חצי כוס מים, למעוך את הבשר כל הזמן שלא יהיו גושים.
להוסיף את התבלינים להנמיך את האש ולערבב מידי פעם עד שאין נוזלים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה. אם אופים ביחידות קטנות להקפיד על אפייה קצרה ובדיקה מידי פעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0