המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המטבל: ערבבו 2 כוסות קמח לבן, בירה, שום כתוש, ביצה אחת, שמן זית וכל התבלינים ביחד בקערה עד לקבלת מרקם אחיד. רצוי לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
טובלים את קוביות חזה העוף ומשרים אותן כמה שיותר זמן בבלילה לספיגת טעמים (אפשר להכין מראש, אני אפילו מכינה יום מראש, אבל שוב, היות וזמן ההכנה הוא עניין של דקות, זה לא קריטי, אפשר להשרות בבלילה ולגשת למלאכת הכנת הפוטטוס או הצ'יפסים, לדוגמה, ולטגן את הנאגטס ממש בסוף).
חממו את השמן לטיגון במחבת גדולה ועמוקה עד לטמפרטורה של כ- 160 מעלות.
שלב הטיגון: כשהשמן חם מוציאים מספר נתחים מהבלילה ומטגנים עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים. זמן הטיגון משוער הוא כשלוש דקות מכל צד. הקפידו לא לשרוף, אך במקביל אל תטגנו פחות מדי זמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0