המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את נתחי העוף ואת התיבול שלהם - רוטב ברביקיו, סויה, קטשופ, פפריקה מתוקה ואבקת שום ומשהים 20 דקות.
מוסיפים 1 כף קורנפלור ומערבבים.
במחבת או סיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים בקערה אחרת אתה סודה והביצה.
מערבבים בקערה שנייה קמח, חצי כוס קורנפלור ומלח. מצרפים לסודה והביצה ומערבבים עד שהבלילה אחידה ולא יותר (נמנעים מערבוב יתר).
טובלים את נתחי העוף אחד אחד בבלילה ומעבירים לשמן החם. מטגנים דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מגישים עם מיקס בטעם קטשופ ומיונז DIP&SPREAD.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4