המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את נתחי העוף ואת התיבול שלהם - רוטב ברביקיו, סויה, קטשופ, פפריקה מתוקה ואבקת שום ומשהים 20 דקות.
מוסיפים 1 כף קורנפלור ומערבבים.
במחבת או סיר רחב מחממים שמן לטיגון עמוק.
מערבבים בקערה אחרת אתה סודה והביצה.
מערבבים בקערה שנייה קמח, חצי כוס קורנפלור ומלח. מצרפים לסודה והביצה ומערבבים עד שהבלילה אחידה ולא יותר (נמנעים מערבוב יתר).
טובלים את נתחי העוף אחד אחד בבלילה ומעבירים לשמן החם. מטגנים דקה-שתיים מכל צד עד הזהבה.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מגישים עם מיקס בטעם קטשופ ומיונז DIP&SPREAD.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם מפשירים לפני את העוף הטחון או מצפים ומטגנים כאשר עדיין קפוא?
היי, העוף צריך להיות טרי או מופשר. יום נעים 🌸
מאוד !הילדים התלהבו אוהבים מבקשים עוד כל העת !
היי, תודה על השיתוף, איזה כיף לשמוע 🌸
לא יצא בכלל כמו בתמונה אבל הילדה אכלה, אמרה שזה כמו שניצל אבל קריספי.
היי גלית, שמחים שהיא אהבה
שמן כמהין?? אמיתי? מטגנים בתוך שמן שעולה 300 שקלים?
היי, איפה ראית שמן כמהין? מטגנים בשמן קנולה
הצג מתכונים נוספים
הערות 4